Alimentele cu calorii negative, cunoscute si sub denumirea de „alimente cu 0 calorii”, ar trebui sa fie nelipsite din dieta noastra zilnica.
Hreanul
Hreanul se foloseste in diverse preparate in special in sezonul rece. Poate fi combinat cu miere sau poate fi preparat sub forma marinata. Hreanul este bun si in muraturi, completand gustul iute al piperului.
Proprietatile hreanului sunt uimitoare pentru sanatatea noastra. Cel mai apreciat beneficiu al hreanului in organism este cel antiinfectios si antiparazitar. Asadar hreanul tine infectiile departe, regleaza tranzitul intestinal si colonic, creste imunitatea si omoara posibilii paraziti intestinali.
Terapia cu hrean este ideala pentru copii care au “viermisori”, fiind un leac “babesc” folosit de multa vreme.
Ajuta si in arderea grasimilor, dar creste si metabolizarea acestora, de aceea hreanul este recomandat in curele de slabire, dar si in preparatele culinare bogate in grasimi.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Tot ce trebuie să știi pentru EC9: noi măsuri pentru eficientizarea transportului și accesului în festival
- Ce măsură drastică au luat Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra?
- Mihai Dedu, transformare uimitoare! Prezentatorul de știri a slăbit 36 de kilograme în 10 luni!
Dintre legumele cu calorii negative va recomandam si;
- Ceapa;
- Varza;
- Conopida;
- Telina;
- Patrunjel;
- Marar;
- Cimbru, busuioc si alte condimente naturale;
- Gulie.
Fructe cu calorii negative
Mere
Merele sunt usor de procurat in orice anotimp. Noi va recomandam merele bio de vara sau toamna care se gasesc in pietele romanesti.
Pentru a intelege pe deplin beneficiile consumului de mere va sugeram sa cititi articolul: Merele: beneficiile tamaduitoare ale Fructului Biblic
Foto: Depositphotos