Fascinant la aceasta dieta este numarul de calorii foarte scazul al energizantelor, iar specialistii considera ca de fapt acestea au calorii negative.

Pentru a afla mai multe despre alimentele cu calorii negative iti sugeram sa citesti si: Lista alimentelor cu calorii negative

Daca va gandeati la bauturile energizante din comert, ei bine va anuntam ca nu la aceste energizante se refera dieta de fata, ci la cele naturale obtinute in casa, atat sub forma de bauturi, cat si de mici gustari delicioase.

Principiile dietei cu ENERGIZANTE

In fiecare saptamana, timp de 4 saptamani, veti consuma in mod constant la micul dejun si la gustarea de dupa-amiaza unele energizante care au si rol de a arde grasimile. Aceste preparate sunt atent alese astfel incat in prima saptamana sa obtinem mobilizarea grasimilor din depozite, in a doua saptamana acceleram metabolismul, in cea de-a treia slabim in forta, iar in ultima saptamana inca se pierd kilograme, dar este protejat sistemul digestiv.

Pe parcursul dietei:

- puteti bea doar apa;

- este indicat sa eliminati orice ingredient gras din alimentatie, cu exceptia celor precizate ca fiind permise. De exemplu nu veti consuma mezeluri, foietaje, prajituri, preparate prajite, maioneza sau alte sosuri, inclusiv mustar.

Woman drink water close up face portrait@Shutterstock.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: