Setari Cookie-uri

Cum sa SLABESTI in functie de GRUPA SANGUINA

Dietele nu dau rezultate la fel de bune pentru toate persoanele, de aceea nutritionistii recomanda un regim individualizat.

Trebuie mentionat ca persoanele cu grupa sanguina 0I au adesea nevoie si de un program de miscare pentru a slabi, pentru acestia fiind necesar in special o crestere a consumului de calorii plus reducerea caloriilor ingerate si mai putin o accelerare a metabolismului (de obicei au metabolismul mai accelerat decat persoanele cu alta grupa sanguina).

Persoanele cu grupa OI au nevoie de un consum ridicat de lichide in fiecare zi.

Cum slabesc persoanele cu grupa sanguina A-II

Persoanelor cu grupa sanguina A-II le este recomandata o dieta vegetariana, dieta raw vegan fiind cea mai potrivita pentru acestea in perioadele cand doresc sa elimine surplusul de kilograme.

dieta grupa sanguina a2

Metabolismul persoanelor cu grupa A-II nu este la fel de accelerat ca al grupei OI, iar mai mult decat atat, aceste persoane sunt foarte sensibile la stres. In zilele noastre se stie ca stresul duce la cresterea cortizolului, un hormon care, printre alte efecte, predispune la ingrasare.

Citește și:

Asadar pentru persoanele cu grupa sanguina A-II este recomandat sa evite orice mancare cu ulei preparat termic sau grasimi animale, dar si alimente precum lactate, branza, carne, oua (pot consuma insa iaurt sau kefir).

Nici alimentele bogate in amidon nu le fac bine, putandu-le provoca probleme digestive. De aceea cartoful, orezul – trebuie consumate cu prudenta.

Foto: dieta vegetariana @Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.