Setari Cookie-uri

Cum sa SLABESTI in functie de GRUPA SANGUINA

Dietele nu dau rezultate la fel de bune pentru toate persoanele, de aceea nutritionistii recomanda un regim individualizat.

In privinta cerealelor, sunt recomandare mai rar. Cerealele permise: orz, ovaz.

Evitati bauturile alcoolice si cafeaua.

Sporturile recomandate sunt cele ce implica si un efort mintal. Sporturile strategice, vanatoarea, dansul, sporturile de grup sunt indicate.

Cum slabesc persoanele cu grupa sanguina AB-4

Persoanele cu grupa sanguina AB-4 au nevoie de un regim diversificat, insa prezinta un sistem digestiv sensibil.

dieta grupa sanguina ab4

Astfel ca au o aciditate gastrica scazuta, motiv pentru care digera mai greu carnea, ouale si preparatele grase. Pot consuma insa peste sau fructe de mare preparate la abur sau pe gratar ori fierte. Este recomandat sa evite cu desavarsire preparatele prajite de orice fel sau orice aliment care contine ulei preparat termic (ceapa calita, foietaj etc.). De asemenea carnea tocata sau foarte condimentata le poate cauza tulburari digestive.

Citește și:

Persoanele cu grupa sanguina AB-4 pot consuma fructe si legume crude din belsug, dar si preparate calde ca supe. De asemenea sunt cele mai potrivite persoane pentru dieta cu apa. Un pahar cu apa calda si lamaie inainte de masa, mai ales dimineata pe stomacul gol, poate face minuni pentru silueta si sanatatea acestora.

Foto: supa de legume cu smantana @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.