Setari Cookie-uri

Cum sa SLABESTI in functie de GRUPA SANGUINA

Dietele nu dau rezultate la fel de bune pentru toate persoanele, de aceea nutritionistii recomanda un regim individualizat.

Pot consuma de cateva ori/saptamana alimente fermentate, ca: muraturi, iaurt, kefir, kombucea, ceai obtinut prin reteta raw vegana.

Un program de miscare pentru persoanele cu grupa sanguina A-II trebuie sa combata eficient si stresul, de aceea se recomanda mai mult activitati recreative, ca sporturi de grup, inot, dans, yoga.

Cum slabesc persoanele cu grupa sanguina B-3

Persoanele cu grupa sanguina B-3 sunt singurele care pot consuma aproape orice tip de aliment. De altfel, aceste persoane au nevoie de o alimentatie cat mai diversificata, in special de lactate.

dieta grupa sanguina b3

Astfel ca o cura de slabire pentru persoanele cu grupa sanguina B-3 nu exclude decat cateva alimente, insa din toate cele permise este recomandat sa fie alese cele cu cat mai putine calorii.

Legumele trebuie consumate cat mai mult in stare proaspata si mai putin gatite. De exemplu morcovii au indice glicemic mic, insa fierti au indice glicemic mare. Asadar se recomanda cat mai multe salate si mai putine preparate gatite. Rosiile si ceapa sunt contraindicate, cresc aciditatea gastrica.

Citește și:

In privinta proteinelor, este indicat sa evite scoicile si carnea de pui, precum si carnea grasa, ca cea de porc de exemplu. Pot consuma insa peste, carne de vita, curcan si organe. Este recomandat sa gateasca pe gratar sau la aburi (ori fierbere) carnea si sa evite prajirea oricarui aliment.

Grasimile precum uleiurile, untul si margarina, dar si grasimile animale pot fi evitate in timpul curelor de slabire. Atentie, foietajele contin grasimi ce trebuie evitate.

Foto: balanta alimentara @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.