Ce contin ciresele

Foto @ shutterstock_41633008

Ciresele contin:

    vitamine: betacaroten, vitamina C, vitamina PP, vitamina K, vitamine din complexul B minerale: clor, sodiu, potasiu, magneziu etc antioxidanti substante active

Citeste si:

Ciresele, miracolul antioxidant al verii

10 Beneficii ale cireselor pentru sanatate Fructele care previn cancerul

Ciresele contin antioxidanti si substante active care detoxifica organismul si mentin sanatatea celulelor, prevenind astfel mutatiile celulare si aparitia cancerului.

Ciresele sunt analgetice naturale

Ciresele scad durerea, in special cea scheletica si musculara. Astfel cei care lucreaza mult fizic, stau mult in picioare sau din contra, stau mult pe scaun ceea ce le provoaca dureri, precum si cei care practica sportul de performanta se pot bucura de beneficiile “antidurere” ale cireselor.

Ciresele scad colesterolul

Ciresele scad colesteolul din sange, ajutand astfel la prevenirea bolilor cardiovasculare, a aterosclerozei, a infarctului miocardic si a accidentelor vasculare cerebrale. Consumate zilnic in sezonul lor, ciresele scad incidenta bolilor specifice sezonului cald.

Citeste si:

7 Alimente care scad colesterolul

Analize medicale pentru colesterol si alte grasimi din sange

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: