Setari Cookie-uri

Ciupercile nemuririi - leacuri vii cu ciuperci medicinale

Ciupercile medicinale au fost utilizate inca din timpuri stravechi in tratarea multor boli, dar si in preventia acestora.

ciuperci medicinale beneficii + kombucha Ganoderma a fost utilizata secole pentru capacitatea acesteia de a spori vindecarea oricarei boli, inclusiv a plagilor. Ganoderma prezinta si importante proprietati de purificare, fiind folosita in antichitate pentru detoxifierea si vindecarea celor otraviti.

Fiind o sursa excelenta de antioxidanti, vitamine si substante active, aceasta ciuperca este utilizata in tratarea disfunctiilor multor organe: ale pancreasului, ficatului, inimii, creierului, plamanilor, rinichilor, ale sistemului osos, muscular si articular.

Ganoderma ajuta in eliminarea excesului de uree si acid uric, reprezentand un adevarat elixir pentru bolnavii suferinzi de guta, insuficienta renala sau alte boli metabolice.

Aceasta ciuperca este recomandata si in curele de slabire, mobilizand grasimile si ameliorand zonele cu celulita. Specialistii o recomanda si pentru afectiunile tubului digestiv, dar si in perioada menopauzei.

Citește și:

Alte boli in care Ganoderma este recomandata:
- In toate tipurile de cancer;
- In gastrite, ulcere si gastroenterite;
- In colon iritabil si tulburari de tranzit (diaree, constipatie, flatulenta);
- In ateroscleroza;
- Hepatita B si C;
- Viroza respiratorie;
- Infectii cu ciuperci – micoze;
- Vaginite;
- Infectii HIV;
- Leucemie;
- Astm bronsic;
- Artrite si artroze;

Foto: Sxc.hu

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.