Setari Cookie-uri

Despre tratamentul cu Apa Vie - Ce ne dezvaluie specialistii dermatologi

Prof. Dr. Nedelcu Ioan, Membru al Academiei Americane de Deramtologie si Membru al Academiei Europeene de Dernmatologie si Venereologie ne vorbeste astazi despre Apa Vie, un concept revolutionar de tratament dermatologic. Healthy.ro a pregatit pentru dumneavoastra un interviu cu Prof. Dr. Nedelcu Ioan, astfel incat sa aflati cele mai utile informatii despre Apa Usoara.

Prof. Dr. Nedelcu Ioan, Membru al Academiei Americane de Deramtologie si Membru al Academiei Europeene de Dernmatologie si Venereologie ne vorbeste astazi despre Apa Vie, un concept revolutionar de tratament dermatologic, ingredientul principal al liniei Deuteria Lux, disponibila exclusiv in farmaciile Help Net. Healthy.ro a pregatit pentru dumneavoastra un interviu cu Prof. Dr. Nedelcu Ioan, creatorul Deuteria Lux, astfel incat sa aflati cele mai utile informatii despre Apa Usoara.


tratamente dermatologice cu apa vie sau apa usoara Care credeti ca sunt cele mai frecvente probleme dermatologice cu care se confrunta femeile?



Femeile, ca si barbatii , pot fi afectate de toate suferintele dermatologice descrise in tratatele de specialitate. Psoriazisul, vitiligo-ul, acneea si consecintele sale cicatriciale, porii dilatati, , seboreea (ingrasatul excesiv al parului si fetei), alopeciile ( caderea excesiva a parului cu generarea a diferite grade de chelie), xerodermia (deshidratarea excesiva a pielii fetei si corpului si mai ales a mainilor si picioarelor), tenul sensibil , cuperoza( inrosirea fetei genarata de micile capilare cutanate superficiale devenite vizibile prin dilatare ), celulita si vergeturile si nu in ultimul rand, ridurile determinate de imbatranirea cronologica ( prin varsta) sau de fotoimbatranire ( prin actiunea soarelui ca urmarea stilului de viata) sunt numai cateva dintre afectiunile cu care ma intalnesc frecvent in practica dermatologica zilnica.

Care credeti ca sunt principalele cauze pentru cele mai frecvente afectini dermatologice feminine?



Determinismul genetic asociat cu stilul de viata si particularitatile hormonalo-metabolice feminine sunt factori determinanti si favorizanti ai patologiei cutanate . Vechiul dicton cre spune ca “ de ceea e iti este scris nu poti scapa, “ in sensul ca fiecare dintre noi sunterm unici si ne nastem cu o anumita zestre genetica este o realitate de care trebuie sa tinem cont. Progresele stiintelor medicale si biologice ne permit insa , ca prin tehnici speciale , de tipaj genetic, sa putem cunoaste, in avans fata de momentul producerii bolii, la ce patologie suntem predispusi ca urmare a particularitatilor genetice mostenite si mai ales a “ slabiciunilor genetic mostenite”. Cunoasterea acestor predispozitii morbide si slabiciuni in rezerva biologica ne permit sa luam acele masuri care sa intarzie cat mai mult manifestarea clinica a bolilor la care suntem predispusi prin bagajul genetic .
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.