Setari Cookie-uri

Despre tratamentul cu Apa Vie - Ce ne dezvaluie specialistii dermatologi

Prof. Dr. Nedelcu Ioan, Membru al Academiei Americane de Deramtologie si Membru al Academiei Europeene de Dernmatologie si Venereologie ne vorbeste astazi despre Apa Vie, un concept revolutionar de tratament dermatologic. Healthy.ro a pregatit pentru dumneavoastra un interviu cu Prof. Dr. Nedelcu Ioan, astfel incat sa aflati cele mai utile informatii despre Apa Usoara.

Aceasta stare permite convertirea unei structuri in cealalta, generand o variabilitate maxima si favorizand reactiile biochimice din organism si controlul lor foarte usor, astfel incat reatiile biochimice caracteristice vietii si care in laborator se pot produce doar in conditii particulare de presiune si temperatura, se pot produce in corpul viu la conditiile normale de temperatura si presiune ale mediului inconjurator , permitand existenta vietii.

tratamente dermatologice avizate de dermatolog cu apa vie sau apa echilibrata in deuteriu Atunci cand in molecula de apa atomul de hidrogen (H) este inlocuit prin izotopul sau greu, cu masa dubla, Deuterium ( D), particularitatile functionale ale apei se schimba, apa respectiva manifestand actiuni biologice inhibitorii. Cu cat o apa este mai pura, adica are un continut mai redus de Deuterium, cu atat functiile biologice ale sale sunt mai benefice asupra vietii.

Care sunt beneficiile utilizarii apei echilibrate in deuteriu?



Initial, apa cu continut scazut de Deuterium, generatoare de efecte biologice de intarziere a imbatranirii umane, a fost descoperita studiind obiceiurilor populatiilor longevive din Iacutia si Abhazia. Aceste doua populatii, despartite in spatiu de peste 5.000 km, aveau in comun , ca stil de viata si obiceiuri alimentare ,doar bautul de apa rezultata din topirea ghetarilor. In studiile asupra apei de ghetar , cu un continut redus in Deuteriu, efectele biologice au fost atat de importante incat au fost considerate ca reprezentand o descoperire de importanta capitala , care a justificat declansarea unei competitii fantastice de cercetare , pentru obtinerea in laborator si pe scara industriala a apei cu continut cat mai scazut in deuteriu.

Una dintre cele mai bune tehnologii de scadere a concentratiei de deuteriu si implicit de obtinere a uneia dintre cele mai bune , poate cea mai buna, apa cu continut redus de deuteriu, a fost imaginata de cercetatorii din Romania . Tehnologia romaneasca, brevetata, a fost distins cu Medalii de Aur si Dipolome de Aur la cele mai prestigioase targuri de inventica din lume.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.