Setari Cookie-uri

Despre tratamentul cu Apa Vie - Ce ne dezvaluie specialistii dermatologi

Prof. Dr. Nedelcu Ioan, Membru al Academiei Americane de Deramtologie si Membru al Academiei Europeene de Dernmatologie si Venereologie ne vorbeste astazi despre Apa Vie, un concept revolutionar de tratament dermatologic. Healthy.ro a pregatit pentru dumneavoastra un interviu cu Prof. Dr. Nedelcu Ioan, astfel incat sa aflati cele mai utile informatii despre Apa Usoara.

Un anume tip de Apa, un anumit si ascuns izvor sau fantana au fost din totdeuna banuite ca ar reprezenta unul dintre secretele nemuririi sau cel putin al unei vieti lungi si sanatoase ( zeii, conform mitologiei, beneficiau atat de apa din fantana tineretii cat si de un principiu alimentar special “nectarul si ambrozia ” sau “ elixirul zeilor”) .

Studiile asupra apei au aratat secrete uluitoare si in acelasi timp au pus in fata cercetatorilor noi mistere , foarte gtreu de descifrat.

Apa, substanta pe care o intalnim peste tot in jurul nostru si cu care suntem atat de obisnuiti incat o consideram un lucru fara o valoare deosebita, apa pe care o putem risipi dupa bunul nostrum plac, este in realitate o substanta miraculoasa, cu proprietati exceptionale, fara de care viata nu ar fi posibila. Toti savantii accepta ca viata a luat fiinta in Oceanul Primordial, adica in apa. In viata intrauterina si in copilarie apa reprezinta 70% din greutatea corpului . La varsta adulta coeficientul de apa din organism scade la 60% iar pe masura ce imbatranim ne “ uscam “ atat la figurat cat si la propriu. ”

Fenomenul vietii lungi si sanatoase este influentat de calitatea apei, adica de proprietatile apei: structura spatiala a atomilor si sarcinilor electrice componente, compozitia ionica si izotopica si continutul informational al apei ( informatia neentropica si entropica).Imbatranirea organismului uman ca si aparitia multor boli, unele tipuri de scleroze, cancerul, astmul etc., sunt legate si de imbatranirea apei din interiorul organismului.

Imbatranirea apei din organism duce la degradarea structurii sale (dispozitie tetramoleculara dipolica in faze duble ).( NOTA : Din punct de vedere structural fizic, cea mai stabila asociatie in apa lichida este tetramerul H8O4, in care 4 molecule de apa (H2O) sunt legate la un loc ( „ca vreascurile intr-un znop”), generand o structura spatiala botezata tetrahedron compact. Cele 4 molecule de apa sunt fixate in tetrahedron prin legaturi speciale, dependente de proprietatile ionului de hidrogen ( H+ ) din structura moleculeleor de apa. Tetrameri de apa sunt legati intr-o maniera compacta= tetrahedron , care genereza o stare fizica speciala, in proportii egale semicristalina si semilichida.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.