Setari Cookie-uri

Despre tratamentul cu Apa Vie - Ce ne dezvaluie specialistii dermatologi

Prof. Dr. Nedelcu Ioan, Membru al Academiei Americane de Deramtologie si Membru al Academiei Europeene de Dernmatologie si Venereologie ne vorbeste astazi despre Apa Vie, un concept revolutionar de tratament dermatologic. Healthy.ro a pregatit pentru dumneavoastra un interviu cu Prof. Dr. Nedelcu Ioan, astfel incat sa aflati cele mai utile informatii despre Apa Usoara.

Am avut sansa deosebita de a constata efectele miraculoase ale acestei ape.

Cum putem utiliza apa vie?


tratamente dermatologice avizate de dermatolog cu apa vie sau apa echilibrata in deuteriu


Am creat si pus la dispozitia consumatorilor o gama de produse dermatocosmetice unice in lume , gama DEUTERIA LUX, care are la baza Apa cu continut redus (echilibrat ) in Deuteriu si asociatii complexe de principii active naturale, totul in lumina experientei de peste 30 de ani de dermatolg. Fiind dermatolog si in aceea perioada pe plan mondial se faceau primii pasi in conceperea produselor speciale numite dermatocosmetologice, am utilizat aceasta apa pentru realizarea gamei de produse dermatocosmetice DEUTERIA LUX, care din 2003 si pana acum si-au dovedit efectele spectaculose .



Cui recomandati sa foloseasca apa vie? Poate fi recomandata si copiilor sau exista o limita de varsta?



Gama de produse dermatocosmetologice Deuteria Lux se adreseaza tuturor nevoilor pielii fetei si corpului, de la Ingrijirera tenului sesibil, a celui normal, uscat, gras la ingrijirea de noapte, ingrijirea petelor pigmentare, ingrijirea regeneratoare si antiimbatranire a tenului si a ochilor, terapia cearcanelor si pungilor de sub ochi precum si terapia pielii corpului, a celulitei, a pielii mainilor si picioarelor.


Dermatita atopica, eczema copilului si adultului , vitiligo-ul si psoriazisul, acneea si tenul sensibi si uscat sunt doar cateva din domeniile de mare interes in care produsele din gama Deuteria Lux si-au dovedit efectul spectaculos .

Utilizarea apei usoare prezinta contraindicatii?




Consumul acestei ape de catre adulti ar trebui sa fie judicios recomandat si avizat medical.


Ca urmare a unor particularitati legate de controlul multiplicarii celulelor din organism nu recomandam utilizarea acestei ape ca apa de baut sau ca tratament la copii care pentru a creste si a se maturiza au imperios nevoie de multiplicari ale celulelor componente ale corpului dupa un plan riguros determinat genetic si care nu trebuie sa fie interferat de aceasta apa.



Produsele cosmetice medicale cu apa vie sunt disponibile in exclusivitate in Farmaciile HelpNet.


Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.