Setari Cookie-uri

Despre tratamentul cu Apa Vie - Ce ne dezvaluie specialistii dermatologi

Prof. Dr. Nedelcu Ioan, Membru al Academiei Americane de Deramtologie si Membru al Academiei Europeene de Dernmatologie si Venereologie ne vorbeste astazi despre Apa Vie, un concept revolutionar de tratament dermatologic. Healthy.ro a pregatit pentru dumneavoastra un interviu cu Prof. Dr. Nedelcu Ioan, astfel incat sa aflati cele mai utile informatii despre Apa Usoara.

Lipsa de armonizarea dietei, consumul excesiv de alcool si excitante, fumatul, neacoperirea necesarului de oligoelemente, vitamine si mai ales de antioxidanti, cu nevoile si rezervele biologice ale unui anumit organism determinate genetic cu stilul de viata ( cantitatiea si intensitatea efortului fizic la care ne putem supune, cuantificarea factorilor de mediu la care ne putem expune - frig, umezeala, curenti de aer, vant, caldura , raze ultraviolete si infrarosii , campuri electromagnetice si vibratorii ) sunt doar cateva dintre cauzele care favorizeaza aparitia precoce a bolilor.

Se vorbeste din ce in ce mai mult despre apa vie. Ne puteti spune ce reprezinta apa usoara, care este diferenta intre apa vie si apa “obisnuita” despre care stim cu totii?



apa vie sau apa usoara beneficii si tratamente dermatologice Dorinta de a trai cit mai mult si mai sanatos a fost un motor extrem de puternic in toate societatile umane . Din mitologie, pornind de la patriarhii biblici care au trait sute de ani, povestea lui Ghilgames nu este decat istoria aventurilor unui muritor in cautarea secretului nemuririi. Alexandru cel Mare a cucerit lumea in speranta gasirii aceluiasi izvor al nemuririi. Mai recent, in istoria redescoperirii Americilor, Cristofor Columb a avut, in afara telului declarat economic si un tel ascuns, acela al descoperirii izvoarelor tineretii vesnice, plasate, dupa cum credea el, undeva in zona Bimini sau in peninsula Yucatan.

Cercetatorii moderni au aflat cate ceva despre modul in care se pot folosi rezervele biologice cu care suntem inzestrati de la nastere pentru a beneficia de o viata mai lunga si mai sanatoasa. Utilizarera unor diete speciale, a unui anumit stil de viata, echilibrarea si substitutia hormonala, folosirea busterilor de hormoni de crestere, folosirea celulelor stem si a altor ingredienti naturali si/sau sintetici, ale caror efecte au fost dovedite prin studii , cum ar fia apa saracita in deuteriu, extractele de alge, veninul de vipera s.a.m.d. reprezinta doar cateva din caile care se deschid in fata omenirii in speranta indeplinirii visului li Ghilgames.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.