Fructele si legumele crude previn cancerul mamar prin aportul de antioxidanti, vitamine si minerale care au rolul de a mentine echilibrul metabolic in organism. Este important sa consumati zilnic fructe si legume crude, salate – acestea prezinta o mare capacitate energizanta si revigoranta.
Alimentele bogate in antioxidanti reduc riscul cancerului de san

Alimentele bogate in antioxidanti reduc riscul cancerului de san
Stim ca cel mai puternic antioxidant, resveratrolul, se gaseste in alimentele colorate mov, pentru ca acest antioxidant este totodata si un pigment.
Astfel alimente precum: afine, mure, fragi, zmeura, struguri negri, rodii – practic fructele care “pateaza” mov sunt foarte bogate in resveratrol – aces antioxidant considerat ca fiind cel mai puternic pentru om.
Reducerea stresului oxidativ prin actiunea antioxidantilor scade riscul de cancer la modul general si nu doar pentru cancerul mamar.
Healthy.ro iti recomanda si alte articole despre sanatatea sanilor:
Sanii durerosi si chisturile mamare - ce ar trebui sa stii
Cum sa iti autoexaminezi sanii
Boala Paget a sanului, cancerul greu detectabil al femeilor
Cea mai buna metoda sa previi cancerul mamar
Si barbatii pot suferi de cancer mamar
Povestea unei femei cu cancer la san
Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Ce înseamnă eozinofile crescute și când ar trebui să te îngrijorezi?
- Curly Girl Method: Ghidul complet pentru păr creț perfect. Trucuri: șampon fără sulfați, plopping si uscare cu difuzor
- Turta dulce rețetă simplă - Aroma amintirilor din copilărie în turta dulce