Kudika
24 Februarie 2012

Fructele si legumele crude previn cancerul mamar prin aportul de antioxidanti, vitamine si minerale care au rolul de a mentine echilibrul metabolic in organism. Este important sa consumati zilnic fructe si legume crude, salate – acestea prezinta o mare capacitate energizanta si revigoranta.

Alimentele bogate in antioxidanti reduc riscul cancerului de san

Alimentele bogate in antioxidanti reduc riscul cancerului de san

Stim ca cel mai puternic antioxidant, resveratrolul, se gaseste in alimentele colorate mov, pentru ca acest antioxidant este totodata si un pigment.
Astfel alimente precum: afine, mure, fragi, zmeura, struguri negri, rodii – practic fructele care “pateaza” mov sunt foarte bogate in resveratrol – aces antioxidant considerat ca fiind cel mai puternic pentru om.
Reducerea stresului oxidativ prin actiunea antioxidantilor scade riscul de cancer la modul general si nu doar pentru cancerul mamar.

Healthy.ro iti recomanda si alte articole despre sanatatea sanilor:

Sanii durerosi si chisturile mamare - ce ar trebui sa stii

Cum sa iti autoexaminezi sanii

Boala Paget a sanului, cancerul greu detectabil al femeilor

Cea mai buna metoda sa previi cancerul mamar

Si barbatii pot suferi de cancer mamar

Povestea unei femei cu cancer la san

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: