Kudika
24 Februarie 2012

Fructele si legumele crude previn cancerul mamar prin aportul de antioxidanti, vitamine si minerale care au rolul de a mentine echilibrul metabolic in organism. Este important sa consumati zilnic fructe si legume crude, salate – acestea prezinta o mare capacitate energizanta si revigoranta.

Legumele din familia cruciferelor scad riscul de cancer la san

Legumele din familia cruciferelor scad riscul de cancer la san

Printre legumele din familia cruciferelor enumeram: broccoli, conopida, napi, varza, gulie etc. Toate acestea contin o substanta anticancerigena foarte puternica, numita sulforafan. Aceasta este o substanta care protejeaza celulele impotriva modificarii canceroase.

Healthy.ro iti recomanda si alte articole despre sanatatea sanilor:

Sanii durerosi si chisturile mamare - ce ar trebui sa stii

Cum sa iti autoexaminezi sanii

Boala Paget a sanului, cancerul greu detectabil al femeilor

Cea mai buna metoda sa previi cancerul mamar

Si barbatii pot suferi de cancer mamar

Povestea unei femei cu cancer la san

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: