Fructele si legumele crude previn cancerul mamar prin aportul de antioxidanti, vitamine si minerale care au rolul de a mentine echilibrul metabolic in organism. Este important sa consumati zilnic fructe si legume crude, salate – acestea prezinta o mare capacitate energizanta si revigoranta.
Legumele din familia cruciferelor scad riscul de cancer la san

Legumele din familia cruciferelor scad riscul de cancer la san
Printre legumele din familia cruciferelor enumeram: broccoli, conopida, napi, varza, gulie etc. Toate acestea contin o substanta anticancerigena foarte puternica, numita sulforafan. Aceasta este o substanta care protejeaza celulele impotriva modificarii canceroase.
Healthy.ro iti recomanda si alte articole despre sanatatea sanilor:
Sanii durerosi si chisturile mamare - ce ar trebui sa stii
Cum sa iti autoexaminezi sanii
Boala Paget a sanului, cancerul greu detectabil al femeilor
Cea mai buna metoda sa previi cancerul mamar
Si barbatii pot suferi de cancer mamar
Povestea unei femei cu cancer la san
Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Ce înseamnă eozinofile crescute și când ar trebui să te îngrijorezi?
- Curly Girl Method: Ghidul complet pentru păr creț perfect. Trucuri: șampon fără sulfați, plopping si uscare cu difuzor
- Turta dulce rețetă simplă - Aroma amintirilor din copilărie în turta dulce