Setari Cookie-uri

6 simptome medicale frecvente si interpretarea lor

Semnele si simptomele medicale frecvente sunt adesea ignorate tocmai pentru ca de cele mai multe ori trec cu sau fara pastile. Insa de cele mai multe ori oamenii trateaza durerea sau alt simptom care ii supara si nu cauza care a provocat acel simptom. Va invit sa aflati in articolul curent ce boli pot ascunde simptomele obisnuite.

Dureri de cap

Dureri de cap

Durerile de cap sunt atat de comune incat prea putine persoane se mai intreaba de ce apar. Pentru unii par a fi chiar normale si adesea pentru a scapa de ele iau reped eo pastila in loc sa isi faca un set de analize.
Cand frecventa durerilor de cap ajunge la de 3 ori pe luna sau sunt chiar saptamanale este indicat sa afceti un set de analize pentru a cauta o eventuala cauza a acestor dureri. Cauza poate fi din sfera oftalmologica (probleme cu ochii), stomatologica (o infectie dentara “tacuta”), ORL (o sinuzita, deviatie de sept, rinita alergica) sau poate avea alta cauza precum infectii in organism, afectiuni ale coloanei vertebrale sau ale vaselor sanguine, o alergie (de exemplu alergii alimentare), iar in cazuri mai grave poate fi vorba chiar de un proces intracranian.


Healthy iti recomanda si alte articole:

5 Semne care te anunta ca suferi de o boala genitala

21 simptome premonitorii ale cancerului pe care oamenii le ignora

Alerta: 14 Semne ca esti anemica!

S.O.S: 10 Smne ca ai lipsa de magneziu

S.O.S.: Semne si simptome ca esti depresiva

13 Semne si simptome care anunta un infarct



Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.