Setari Cookie-uri

Sindromul COLONULUI IRITABIL: 10 Alimente care il pot declansa

Sindromul colonulu iritabil este astazi o afectiune atat de frecventa in special in mediul urban, incat in tarile occidentale se considera ca 1 din 10 persoane sufea de aceasta tulburare.

Legumele din familia Cruciferelor

In aceasta categorie intra legume precum: varza, broccoli, gulia, conopida, ridichia. Aceste alimente trebuie consumate cu moderatie, iar in cazul celor care sufera de colon iritabil trebie evitate.

Bauturile alcoolice

Bauturile alcoolice sunt recomandate a fi consumate ocazional. Acestea pot produce reale dezastre in ceea ce priveste digestia.

Iti recomandam sa citesti si:

SANII DUREROSI - ce este de facut?

Celulita? Ce ar trebui sa afi de la medic

Ecografia TIROIDIANA: interpretarea rezultatelor

Stare de OBOSEALA? Ce ar trebui sa stii

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.