Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Vedeti ce va rezerva astrele in urmatoarele cateva zile si cum sa va gasiti linistea sufleteasca indiferent de semnul vostru zodiacal. V-am pregatit in continuare horoscopul saptamanii 12-18.09.2016 pentru a va ajuta sa beneficiati de tot ce-i mai bun din aceste sapte zile.

Berbec

Eclipsa solara de la inceputul lunii in sectorul sanatatii arata ca Berbecii sunt dispusi in continuare sa ia o decizie majora in ceea ce priveste stilul de viata. Este posibil sa caute variante alternative de relaxare si un al doilea job care sa le distraga atentia de la problemele cu sefii, astfel incat sa apuce sa se si distreze uneori nu doar sa munceasca din greu.

Este de asemenea posibil sa caute intelesuri mai adanci ale unor fapte si sa nu se mai lase inselati de prima impresie in cazul in care cunosc pe cineva nou sau daca ei sau cineva apropiat au vreo problema de sanatate. In caz de forta majora ar fi bine sa apeleze la niste suplimente alimentare care sa ii faca sa treaca cu bine ziua dupa care cu prima ocazie sa isi faca o programare la medic.

Sfatul astrologului: Fiti cu ochii in patru la posibile semne de boala!

Taur

Odata cu intrarea lui Jupiter in casa sanatatii starea de bine a Taurilor s-a imbunatatit. Iar vestea buna este ca va ramane asa tot anul. Daca au anumite probleme pe care nu au reusit inca sa le rezolve este posibil ca aceasta influenta sa le faciliteze limpezirea mintii si gasirea unei solutii pentru ceea ce ii apasa atat de mult. Chiar si asa tot va trebui sa caute in continuare raspunsuri la cateva intrebari personale care ii macina de ceva vreme.

Citește și:

Cu cat se vor implica mai mult in scopuri umanitare cu atat vor fi mai multumiti de propria persoana, se vor simti persoane mai bune cu un scop in viata, acela de a lasa ceva notabil in urma lor. In aceasta saptamana va fi si perioada cea mai buna pentur a incepe o dieta alimentara si un program regulat de exercitii.

Sfatul astrologului: Munciti din greu daca vreti sa va iasa ceva bine!

Gemeni

Saptamana aceasta sanatatea va fi la cote maxim de bune, pentru a mediul inconuurator va conlucra pentru a face anumite schimbari favorabile. Daca sufera de alergii ar fi util sa nu stearga ei in mod direct praful sau macar sa dea altcineva in locul lor cu matura si aspiratorul pentru ca sporii din aer e posibil sa le irite caile respiratorii. De ajutor ar fi si achizitionarea unei saltele si a unor perne anti-alergii. S-ar putea dovedi de ajutor si amenajarea acasa a unei sali de forta in miniatura, cu o bicicleta statica, o saltea de exercitii si cateva gantere sau pentru sanatatea trupului acesti nativi vor mai vrea sa isi achizitioneze un shaker sau blender cu care sa-si prepare singuri smoothie-uri sanatoase.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.