Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Vedeti ce va rezerva astrele in urmatoarele cateva zile si cum sa va gasiti linistea sufleteasca indiferent de semnul vostru zodiacal. V-am pregatit in continuare horoscopul saptamanii 12-18.09.2016 pentru a va ajuta sa beneficiati de tot ce-i mai bun din aceste sapte zile.

In ceea ce priveste starea psihica aceasta se va imbunatati odata ce vor renunta la aparatul de facut inghetata si la dulciurile facute ce-i drept foarte bune in casa, pentru ca vor vedea cum acul cantarului o va lua in jos si asta va putea doar sa-i bucure.

Sfatul astrologului: Nu va zgarciti la bani cand vine vorba de propria sanatate!

Rac

Este posibil ca in ultima vreme Racii sa se fi simtit slabiti, asta se datoreaza faptului ca astrele nu erau aliniate bine. Conjunctia Saturn – Neptun se poate sa fi provocat ceva neplaceri, dar influenta acestor este din ce in ce mai slaba. Deci daca au fost cumva raciti sau au intampinat alte probleme de sanatate de acum inainte nu vor mai fi bolnavi si ceea ce parea imposibil de explicat isi va gasi rezolvarea. Ar trebui totusi sa faca un control medical amanuntit pentru a depista sursa exacta a tuturor problemelor. , chiar daca lucrurile se vor imbunatati si pofta de viata va reveni.

Citește și:

Din punct de vedere psihic, grijile se vor risipi odata cu aflarea cauzei pentru care nu au fost tocmai in apele lor in perioada precedenta. Se vor simti mult mai bine sa stie ca prietenii din copilarie inca sunt alaturi de ei daca au nevoie de ceva iar in sanul familiei vor fi incantati sa vada ca sunt mereu primiti cu bratele deschise.

Sfatul astrologului: Nu mai puneti botul la orice!

Leu

Daca acesti nativi vor sa schimbe societatea in care traiesc va trebui sa invete ca schimbarea vine intai din propria persoana. Pana una alta vor primi sfaturi din toate partile ce sa faca si cum sa faca pentru a le fi fizic mai bine. Din toata aceasta vorbaraie va trebui sa aleaga doar ce-i mai bun pentru ei, deoarec altfl vor avea capul impuiat numai de prostii. Cu toate ca multele sfaturi despre sanatate ii vor face totusisa inteleaga ca aceasta este mai buna decat orice, ca daca sunt in primul rand sanatosi isi vor putea realiza apoi alte vise alaturi de cei dragi. Vor realiza cat de pretioasa este sanatatea si datorita eclipselor din imediata vecinatate temporala, care pe unii ii vor face sa gandeasca mai limpede, dar altora le va intuneca gandirea.

Citește și:

Orice ar declansa intelegerea faptului ca organismul uman are nevoie de ajutor pentru a functiona la parametrii optimi trebuie sa se asigure ca nu vor uita prea repede lectia invatata, altfel de exmplu in cazul celor supraponderali este posibil sa dea jos cateva kilograme ca mai apoi sa puna poate chiar dublu.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.