Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Vedeti ce va rezerva astrele in urmatoarele cateva zile si cum sa va gasiti linistea sufleteasca indiferent de semnul vostru zodiacal. V-am pregatit in continuare horoscopul saptamanii 12-18.09.2016 pentru a va ajuta sa beneficiati de tot ce-i mai bun din aceste sapte zile.

In perioada imediat urmatoare este posibil sa fie nevoie de o schibare de peisaj pentru a ramane concentrati pe ce si-au propus, dar vor ramane destul de motivati pentru ca vor gasi in ei puterea de a continua, putere crescuta din neant.

Sfatul astrologului: Tineti-va tare pe pozitii si continuati-va drumul catre succes!

Varsator

Decizia de a slabi va veni natural si va fi ceva mai mult decat un moft, pentru ca deja grasimea a inceput sa se acumuleze pe organele vitale si sa puna in pericol viata. Daca sunt nefericit de viata pe care o au acest proces de schimbare corporala ii va face sa se simta mai bine in propria piele si le va creste increderea in fortele proprii. Va fi probabil nevoie de un set de analize prost pentru a realiza cat de grava este situatia si una dintre cele mai bune solutii pentru a beneficia de ajutor este sa sa inscrie un grup, fie el si online, in care sa intalneasca oameni cu aceleasi probleme de sanatate, cu care sa impartaseasca diverse tratamente incercate.

Citește și:

Odata ce vor incepe un demers sanatos va depinde numai de ei daca isi vor mentine aceeasi hotarare de a-si imbunatati viata sau daca vor ceda la primul semn de greutate. Iar motivatia cea mai buna pare a fi ca vor sa se simta bine in propria piele, indiferent cat de dificil ar fi sa faca asta.

Sfatul astrologului: Lasati lenea deoparte!

Pesti

Influenta unui prieten apropiat sau a unui partener de afaceri ii poate face pe nativii Pesti sa aiba mai multa grija de sanatatea lor. De fapt, cineva foarte apropiat ingrijorat de sanatate este posibil sa insiste pentru o vizita la un medic generalist, ca sa se convinga ca torul este bine cu prietenul lor, caz in care va insista si sa isi faca un abonament la sala sau sa-si schimbe obiceiurile alimentare. Pestii nu vor aprecia in prima faza aceasta insistenta, dar mai apoi vor fi recunoscatori si vor simti ca parteneriatul lor s-a transformat intr-o mana da ajutor ceresc. Pe data de 16 septembrie cand eclipsa de luna din acest semn zodiacal va fi la apogeu va fi si momentul perfect pentru a renunta la obiceiurile proaste care trag inapoi si opresc progresul.

Citește și:

Daca vor decide ca este momentul potrivit sa-si schimbe radical viata acesti nativi vor descoperi ca au toata sustinerea familiei, ceea ce le va ridica un pic moralul si ii va face sa paseasca cu mult mai hotarati pe drumul ales.

Sfatul astrologului: Lasati orgoliul deoparte si ceret iajutor!

Foto prima pagina: Rawpixel.com / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.