Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Vedeti ce va rezerva astrele in urmatoarele cateva zile si cum sa va gasiti linistea sufleteasca indiferent de semnul vostru zodiacal. V-am pregatit in continuare horoscopul saptamanii 12-18.09.2016 pentru a va ajuta sa beneficiati de tot ce-i mai bun din aceste sapte zile.

Sfatul astrologului: Incercati sa fiti mai atenti in tot ceea ce faceti!

Fecioara

Eclipsa solara de la inceputul lunii, cea care a fost in semnul Fecioarei, a pregatit acesti nativi pentru schimbarile majore ce urmeaza in viata lor. Orice decizie luata in aceasta saptamana poate avea o influenta foarte buna si pe termen lung, asadar va trebui sa fie atenti la ceea ce hotarasc, pentu ca le poate afecta intreaga viata. Asadar, daca decid sa aiba mai multa grija de sanatatea proprie, vor avea numai de castigat iar daca actioneaza cat mai repede cu atat mai bine, efectele vor fi vizibile mai curand si vor castiga invidia multora, care le vor cere reteta succescului.

De fapt si de drept, aceasta saptamana poate if una dintre cle mai bune din viata lor daca se hotarasc sa scape de cateva kilograme care sunt in plus la ora actuala sau daca isi vor face un abonament la o sala de sport doar pentru a se mentine in forma. Daca vor mai avea in continuare probleme de sanatate acum vor fi mai hotarati decat oricand sa si le rezolve, pentru ca vor intelege in sfarsit ca "ce poti face maine lasa pe poimaine ca poate se rezolva de la sine" nu este o zicala tocmai buna.

Citește și:

Sfatul astrologului: Nu mai amanati inevitabilul!

Balanta

Balantele vor fi placut surprinse sa constate ca increderea in sine si pofta de viata le-au crescut simtitor. De fapt, cu colaborarea dintre Saturn si Neptun nu ar fi de mirare daca se vor ingrijora putin in privinta sanatatii lor, chiar fara vreun motiv aparent. Nu se va intampla insa nimic grav, pentru ca orice disconfort ar aparea va trece la fel de repede precum s-a ivit.

Gandurile depresive si anxietatea vor disparea daca vor fi rezolvate problemele de la munca, dar abia spre sfarsitul saptamanii se vor simti mai relaxati. Este posibil sa inceapa noua etapa vin viata lor, una in care sa nu aiba absolut nici o problema de sanatate foarte mult timp de acum incolo, asta se va intampla daca vor fi macar cat de cat atenti la ce mananca si cum se expun intemperiilor, pentru ca sa fim seriosi, oricine iese dezbracat de la sala pe o ploaie rece ca gheata, care cade pe sira spinarii are mari sanse sa raceasca la plamani.

Citește și:

Sfatul astrologului: Beti multe ceaiuri energizante!

Scorpion

S-ar putea ca acesti nativi sa afle ca este mult mai usor sa se tina de scopurile pe care si le-au propus daca se inscriu intr-un grup cu oameni care impartasesc aceleasi idei. De fapt, daca acum, dupa ce saptamana trecuta au "beneficiat" de o eclipsa solara, vor completa vreo fisa de inscriere la un curs de nutritie sua intr-un club de wellness, vor descoperi ca au reusite mai mari decat de unul singur. Sa fie inconjurati de alte persoane care sa ii indemne sa continue exercitiile atunci cand nu mai pot sau care pur si simplu sa ii asculte atunci cand se simt singuri, asta le va ridica moralul si se va vedea is pe expresiile fetei lor ca le merge mai bine.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.