Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Vedeti ce va rezerva astrele in urmatoarele cateva zile si cum sa va gasiti linistea sufleteasca indiferent de semnul vostru zodiacal. V-am pregatit in continuare horoscopul saptamanii 12-18.09.2016 pentru a va ajuta sa beneficiati de tot ce-i mai bun din aceste sapte zile.

Cu ajutorul lui Marte, planeta sanatatii pentru Scorpioni, vor putea sa gandeasca mai pozitiv si sa inainteze catre o varianta mai buna a lor. Nu vor mai fi la fel de abaturi ca altadata si poate chiar vor apela la un psiholog profesionist sau un duhovnic cu har, care sa le alunge gandurile negre ramase.

Sfatul astrologului: Zambiti mai des!

Sagetator

Sa isi puna sanatatea pe primul loc ar putea fi cea mai buna idee intr-o saptamana cu vreme instabila. Exista posibilitati reale ca acum sa li se ofere o avansare in cariera, ceea ce ar implica mai multa munca, deci mai putin timp liber si mai mult stres. Trebuie sa fie foarte atenti sa nu cada prada ispitei si sa se ingrijeasca, pentur ca altfel vor avea de indurat o alta saptamana in care nivelul de energie va fi foarte scazut. Ar trebui sa profite de orele de noapte pentru a dormi cat de mult posibil si astfel sa-si refaca rezervele de vitalitate iar daca dieta adoptata mai rau le face va trebui sa o revizuiasca, mai ales daca nu vor sa se aleaga atat cu organismul slabit cat si cu frustrari pe cap.

Citește și:

Pot lua in considerare sa adopte un stil de viata mai organic, mai usor si poate o dieta fara gluten, care vor fi mult mai blande cu organismul lor decat fast-food-urile si care ii va ajuta sa aiba constiinta impacata ca au facut tot ce-au putut ca sa le fie bine.

Sfatul astrologului: Relaxati-va o zi la spa!

Capricorn

Aceasta este saptamana ideala sa incepeti o dieta sanatoasa, un program riguros de exercitii la sala de fitness/aerobic si a gasi suplimentele alimentare potrivite fiecaruia sau metode de antrenament distractive si eficiente, care sa ajute orice Capricorn sa-si intre in forma mult visata. Pentru asta este posibil sa fie nevoie de cateva ore cu un antrenor personal, dar investitia merita in mod clar facuta tinand cont de rezultatele atat in forma fizica cat si in cea psihica. Ajutorul unui specialist va face posibila si o schimbare de mentalitate dar si o intelegere mult mai buna a pozitiilor fiecarui exercitiu, astfel incat coloana vertebrala sa nu fie solicitata prea mult si sa fie lucrati muschi de care poate unii dintre Capricorni nici nu stiau ca ii au.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.