Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Urmatoarele sapte zile anunta o perioada de acalmie in care toata lumea va dori sa doarma mai mult si sa manance numai junk food. Cu totii ar trebui totusi sa isi tina sanatatea pe primul loc si sa nu uite ca exista inca lume in jur care ii iubeste, chiar daca ei nu vad asta.

Berbec – Singuratatea doare

Vibratia acestei saptamani va face Berbecii sa vrea sase retraga intr-un con de umbra pentru o anumita perioada si sa nu vrea sa comunice prea mult cu nimeni. In acest fel vor avea ocazia sa gandeasca mai mult inainte de a spune orice prostie.

Din punct de vedere fizic se vor simti cel mai bine daca fac ceva exercitii fizice. Se vor relaxa grozav daca vor alerga in aer liber si vor avea astfel o gandire mult mai limpede, fiind mai siguri pe ei. Ar trebui de asemenea sa bea cat mai multa apa pentru ca organismul lor sa se purifice si sa fie suficient de hidratati, ceea ce ii va face sa evite durerile de cap si sa elimine mai multe toxine. In rest nu par sa aiba cine stie ce probleme de sanatate, doar ca au tendinta sa munceasca prea mult.

Sfatul astrologului: Uitati de griji si fiti voi insiva!

Taur – Tentatiile sunt mari

Aceasta saptamana este favorabila ca Taurii sa isi spuna toate ofurile fara a supara pe nimeni. Cu toate acestea, ei ar trebui sa se concentreze in continuare pe ceea ce simt si sa se puna pe primul loc in orice ar fi. S-ar putea sa isi reverse supararile pe partener daca nu sunt atenti sau chiar sa recurga la alinare in bratele altcuiva, lucru pe care apoi il vor regreta. Aceste lucruri pot fi evitate daca nu se lasa prada oricarei frustrari venite din neant si daca isi iau timpul necesar pentru a se reculege in intimitate.

Citește și:

Acestor nativi le trebuie un scurt concediu pentru a se reface atat fizic cat si psihic. Au nevoie de o pauza pentru a redescoperi bucuria de a trai si a-si readuce sanatatea pe linia de plutire. S-ar putea sa-i ajute rasul in cantitati industriale.

Sfatul astrologului: Faceti mai mult sport pentru a va relaxa!

Gemeni – Empatia este cheia

Planetele sunt aliniate in asa fel incat sa puna totul in ordine in viata Gemenilor, mai ales daca acestia se vor deschide un pic si vor incerca sa comunice cu cei din jurul lor. Cheia pentru bunastarea lor va fi sa inteleaga faptul ca se pot atasa de cineva fara sa sufere apoi si fara a se implica neaparat intr-o relatie amoroasa, pentru ca exsita si dragoste amicala. Daca vor incerca un pic sa-i inteleaga pe cei din jurul lor vor vedea ca au mai multe de castigat decat daca isi plang singuri de mila ca sunt vesnic neintelesi. Pentru a se pregati sa asculte si sa inteleaga situatia celor din jur ar putea sa isi ia o pauza scurta pentru a respira adanc, a-si tine respiratia o secunda sau doua apoi sa expire lung sau in definitiv orice alt exercitiu de respiratie care sa le oxigeneze creierul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.