Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Urmatoarele sapte zile anunta o perioada de acalmie in care toata lumea va dori sa doarma mai mult si sa manance numai junk food. Cu totii ar trebui totusi sa isi tina sanatatea pe primul loc si sa nu uite ca exista inca lume in jur care ii iubeste, chiar daca ei nu vad asta.

Sfatul astrologului: Concentrati-va pe propria sanatate si fericire ducandu-va la orele de aerobic la care sunteti abonate si nu uitati sa aveti o dieta echilibrata!

Sagetator – Sala de antrenament este un prieten bun

Cel mai bine ar fi ca nativii acestei zodii sa incerce sa se linisteasca si sa se autoanalizeze un pic inainte de a sari la gatul altora. Anumite persoane s-ar putea sa se simta oricum atacate si Sagetatorii sa isi dea seama ca sunt rautaciosi fix cu oamenii care i-au ranit in trecut, lucru care ar putea sa-i faca sa ranjeasca pe sub mustati. Daca vor simti ca exista niste tensiuni ar trebui sa le rezolve cat mai curand posibil discutand deschis despre orice.

Ar putea sa isi consume energia in scopuri mult mai practice cum ar fi la o sedinta de aerobic pentru ca asta ii va face sa isi poata alege cuvintele cu mult mai multa grija decat de obicei.

Citește și:

Sfatul astrologului: Citit o poveste de dragoste si visati cu ochii deschisi!

Capricorn – Introspectia primeaza

Capricornii vor avea posibilitatea sa isi analizeze propriul comportament. In loc sa se simta jigniti daca cineva ii ignora ar trebui sa isi aduca aminte cum anume au vorbit ei si cum au reactionat la lucruri minore preum mutatul scaunul cu doi centimetri mai la stanga. Este posibil sa realizeze ca au si ei defecte, ca nu sunt perfecti, asa cum s-ar fi asteptat si ca exagereaza cateodata. Pe moment vor simti ca au dreptate, dar ulterior vor regreta ca au fost atat de nervosi.

Daca se vor duce la sala si vor face exercitii cu greutati este posibil sa se descarce de stres. In plus, un alt mod in care isi mai pot tonifia musculatura este sa inoate cateva lungimi de bazin intr-o piscina semiolimpica. Vor avea astfel beneficii duble, atat asupra muschilor cat si asupra relaxarii, pentru ca va trebui sa se concentreze pe respiratie, miscarea mainilor si a picioarelor si nu vor mai avea timp sa se gandeasca la problemele de zi cu zi.

Citește și:

Sfatul astrologului: Nu pierdeti prea mult timp in fata calculatorului!

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.