Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Urmatoarele sapte zile anunta o perioada de acalmie in care toata lumea va dori sa doarma mai mult si sa manance numai junk food. Cu totii ar trebui totusi sa isi tina sanatatea pe primul loc si sa nu uite ca exista inca lume in jur care ii iubeste, chiar daca ei nu vad asta.

Sfatul astrologului: Plimbati-va prin parc de cate ori aveti ocazia!

Fecioara – Astepatarile prea mari demoralizeaza

Pentru ca Fecioarele sa discute deschis cu cineva va trebui sa accepte o provocare grea, aceea de a scoate cu clestele cuvintele din gura interlocutoului. S-ar putea sa creada ca au vorbit clar si raspicat, dar de fapt si de drept ceilalti sa nu fi inteles mare lucru. Deci comunicarea va fi ingreunata si in aceasta saptamana, ceea ce poate crea anumite frustrari. Este important sa isi ia cat mai mult timp sa faca pe indelete orice lucru si din pacate sa se explice pentru actiunile lor, ca mai tarziu sa nu fie surprinsi in mod neplacut deoarece au avut asteptari prea mari, ce nu au fost indeplinite la timp.

Mentinerea unui regim de viata echilibrat si mersul cu regularitate la sala vor ajuta la pastrarea unei energii optime pe parcurul intregii saptamani.

Citește și:

Sfatul astrologului: Aveti grija la sanatate!

Balanta – Grija mare la alimentatie

Aceasta saptamana va fi una foarte buna pentru Balante daca vor evita conflictele cu prietenii, ceea ce va fi uneori cam greu, pentru ca alinierea planetelor nu va fi de partea lor. S-ar putea sa se simta neintelesi pentru o vreme si ar trebui sa-si urmeze propriul sfat de a-si gasi echilibrul in activitati placute sufletului lor si care sa ii faca sa se simta bine in propria piele.

Ca de obicei, exercitiile fizice si dieta trebuie sa continue in aceasta saptamana, lucru pe care il vor intelege destul de dur dupa ce vor manca pentru prima oara ceva extrem de caloric si nici macar nu se vor putea bucura de gust pentru ca vor avea probleme de constiinta.

Sfatul astrologului: Priviti frunzele de toamna cum se leagana in vant si veti intelege cat de trecatoare este viata!

Citește și:

Scorpion – Rabdare, rabdare, rabdare

Scorpionii se vor intelege de minune cu toata lumea si asta le va creste stima de sine. Ei vor intelege ca uneori daca un amic nu le raspunde la telefon este doar pentru ca e ocupat nu deoarece vrea sa ii evite. Cu toate acestea, cateodata le va fi greu sa comunice cu anumiti oameni, dar daca vor respecta intimitatea celor apropiati si vor astepta o saptamana sau doua pana sa discute ceea ce ii apasa totul se va rezolva de la sine.

Daca se vor strofoca prea mult vor ajunge sa aiba probleme de sanatate precum numeroase crampe musculare. Bine ar fi daca nu si-ar faca inutil probleme si daca ar profita din plin de pe urma unui abonament la spa facandu-si un masaj, ducandu-se la o baie turceasca, o sedinta de aromoterapie sau putina meditatie, care sa ajute sangele sa circule mai bine.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.