Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Urmatoarele sapte zile anunta o perioada de acalmie in care toata lumea va dori sa doarma mai mult si sa manance numai junk food. Cu totii ar trebui totusi sa isi tina sanatatea pe primul loc si sa nu uite ca exista inca lume in jur care ii iubeste, chiar daca ei nu vad asta.

Varsator – Un somn bun rezolva totul

Relatiile cu prietenii vor fi mai putin placute in aceasta saptamana in sensul ca programele de la serviciu nu vor coincide absolut deloc si nu va mai fi timp pentru un pahar de prosecco in miez de noapte.

Cel mai bine ar fi ca Varsatorii sa continue sa traga din greu la sala si sa se concentreze un pic mai mult asupra propriului organism. Sa nu uite asadar ca trebuie sa doarma bine noaptea pentru ca a doua zi sa fie fresh ca sa poata sa se abtina de la rautati involuntare. Trebuie sa tina minte in toata aceasta perioada ca a slabi si a fi tonifiat necesita timp indelungat.

Sfatul astrologului: Aveti grija de prietenii apropiati!

Pesti – Urmeaza decizii majore

Astrele vor conlucra pentru bunastarea Pestilor. In timp ce vor incepe sa fie usor nehotarati in privinta planurilor de viitor ar trebui sa se gandeasca ce isi doresc cel mai mult nu ce ii multumeste pe altii. O provocare precum un organizarea unui eveniment major ar putea fi exact ceea ce le trebuie pentru a vedea unde se situeaza cu nivelul de entuziasm si daca viata lor merge in directia cea buna.

Citește și:

Ar trebui sa isi ia in serios programul de antrenament pentru a nu pierde lunile de munca depusa pana acum si a nu face vreo intindere musculara sau mai grav o ruptura de menisc cu prima ocazie cand isi pun adidasii in picioare. Vor face progrese deosebite daca vor gasi acea ora de aerobic, cycling, zumba sau kangoo-jumps care sa le faca placere. Sa continue asadar sa aiba grija de sanatatea lor este cel mi bun lucru pe care il pot face.

Sfatul astrologului: Asigurati-va pe bani grei picioarele!

Copyright foto prima pagina: Luisma Tapia / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.