Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Urmatoarele sapte zile anunta o perioada de acalmie in care toata lumea va dori sa doarma mai mult si sa manance numai junk food. Cu totii ar trebui totusi sa isi tina sanatatea pe primul loc si sa nu uite ca exista inca lume in jur care ii iubeste, chiar daca ei nu vad asta.

Este posibil ca la locul de munca sa apara mai multe proiecte noi, de care la inceput Gemenii sa nu se simta prgatiti, insa vor observa ca pe parcurs ce citesc toate instructiunile vor reusi sa raman calmi si sa nu fie suprasolicitati.

Sfatul astrologului: Participati la evenimente sociale si faceti-va noi prieteni!

Rac – Receptivitate la putere

Racii vor fi mult mai receptivi in aceasta perioada si vor fi in stare sa se prinda mai repede de lucruri pe care pana acum le-au ignorat. Vor vedea ceea ce pana acum le-a fost ascuns din varii motive iar relatiile cu prietenii se vor imbunatati sau prietenii mai vechi vor fi readuse in atentia publicului. Se vor ghida mai mult dupa principiu "ce tie nu-ti place altuia nu face", ceea ce la va aduce numai aprecieri si beneficii.

Trebuie sa aiba grija si de corpul lor, nu numai de suflet, pentru ca un masaj de relaxare poate face cel putin la fel de mult bine precum o carte buna. Cel mai bine ar fi sa nu uite sa-si faca exercitiile, sa manance sanatos si sa bea apa din abundenta.

Citește și:

Sfatul astrologului: Gasiti-va un hobby!

Leu – Comunicarea merita imbunatatita

Saptamana aceasta va fi despre a fi sinceri. Va fi greu, dar pe termn lung asa este cel mai bine. Vor exista in continuare ceva probleme de comunicare, dar daca se vor gandi de doua ori la ce vor sa spuna, Leii vor iesi mai castigati, pentru ca isi vor da seama ce este cu adevarat important, isi vor elibera constiinta si nu vor pierde prieteni dragi dintr-o prostie. Comunicarea va fi cea mai importanta in aceasta saptamana, dar pentru asta trebuie sa isi gaseasca si partenerii potriviti de discutie. Ar fi bine daca ar putea sa isi ia ceva timp pentru ei sa mediteze sau sa faca yoga, clasa ce le-ar ajuta atat psihicul cat si fizicul.

Vremea va fi inca favorabila pentru o cura de vitamina D luata de piele de la soare atata timp cat nu se exagereaza cu statul la plaja, mai ales intre orele 12:00-16:00. Tot acum, cat inca nu incepe cu adecarat perioada rece este si timpul potrivit pentru o cura detoxifianta , care va scapa organismul de toxine si le va da un plus de energie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.