Setari Cookie-uri

19 femei celebre lupta impotriva cancerului de col uterin!

Femei cunoscute si curajoase din Romania vorbesc despre dreptul la viata, intr-o inedita expozitie de fotografii.

Femei cunoscute i curajoase din Romania vorbesc despre dreptul la via, intr-o inedit expoziie de fotografii. Expoziia “Momente fericite” marcheaz continuarea campaniei pentru prevenirea cancerului de col uterin.

Sanda Nicola, Mihaela Rdulescu, Aurora Liiceanu, Monica Tatoiu, Adriana Sftoiu, dr. Dana Jianu, Cristiana Copos, Mihaela Geoan, Mariana Bitang, Laura Codrua Kovesi, Andreea Rducan, Irina Pcurariu, Elisabeta Lipa, Maria Uca Marinescu, Cristina Simion, Alice Nstase, Corina Drgotescu, Cristina opescu, dr. Virginia arlea

Sunt femei cunoscute, femei puternice, femei curajoase, femei care au atins varfuri in in domenii de elit.

Sunt FEMEI care vor s ajute i alte femei s aib grij de sntatea lor, de viaa lor. S-au alturat campaniei pentru prevenirea cancerului de col uterin i au acceptat s ne vorbeasc despre momentele lor de bucurie, de relaxare, de graie, dar i despre dreptul fiecarei femei la fericire in cadrul unei inedite expoziii de fotografii.

Intitulat sugestiv “Momente fericite”, expoziia a fost inaugurat marti,25 septembrie 2007, la Teatrul Naional Bucureti i constituie o nou etap a Campaniei pentru Prevenirea Cancerului de Col Uterin, pe care GlaxoSmithKline a lansat-o la inceputul acestui an.

Campania a fost susinut de la bun inceput de Mihaela Rdulescu i de Sanda Nicola, care a trecut cu bine peste o experien nefericit legat de o afeciune a colului uterin. Toamna aceasta, li s-au alturat toate celelalte femei cunoscute, care apar in fotografii ca un simbol al speranei i al curajului de a merge mai departe.

“Am ales fotografiile ca o alt form, mai expresiv, mai emoionant, de a comunica faptul c orice femeie are ansa unei viei fericite, sntoase, cu mai multe momente de bucurie, c orice femeie poate fi puternic i poate deveni un exemplu pentru cei din jur. Ne-am dorit ca cele nousprezece doamne care ni s-au alturat in aceast campanie s le demonstreze femeilor din Romania c viaa merit trit pentru momentele sale de graie i c, pentru a putea savura aceste momente, este important s acioneze inteligent, s aib grij de ele, s ii pstreze sntatea”, a declarat David Lechleiter, Vice-Preedinte i Director General GlaxoSmithKline Romania.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.