Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Iata care sunt cele mai importante noutati din ultima luna privind sanatatea:

Cei care vor sa ajute pot dona 2 Euro prin SMS la 858. Numarul este oferit gratuit de Cosmote, Orange si Vodafone. In retelele Orange si Vodafone nu se percepe TVA.

De asmenea exista posibilitatea de a face donatii in cont sau online pe site-ul Asociatiei, www.inimacopiilor.ro.

Tot pe site, pot fi gasite detalii despre proiect si despre mersul campaniei.

O lucrare pentru una din cele mai mari probleme de sanatate publica din Romania

De “Ziua Internationala a Hepatitei” prof. dr. Adrian Streinu-Cercel si-a lansat “Totul despre hepatite si virusurile hepatitice”, o carte care raspunde celei mai mari probleme de sanatate publica din Romania: hepatita.

Se estimeaza ca, de fapt, doar in tara noastra exista aproximativ 900 000 de oameni posibil infectati cu virusul B si circa 1 000 000 posibil infectati cu virusul C, aceste virusuri fiind detectabile doar prin intermediul unor analize specifice, solicitate expres.

Citește și:

Cartea “Totul despre hepatite si virusurile hepatitice” contine informatii despre: preventie, modalitati de transmitere, tratamente, vaccinuri, analize, teste specifice bolilor care afecteaza ficatul si interpretarile lor. “Din pacate in Romania sunt atat de multi oameni infectati cu aceste virusuri pacatoase incat nu am niciodata timp cat mi as dori sa stau de vorba cu ei, sa le explic ce se intampla cu fiecare. Mi-am dorit ca aceasta carte sa poata fi un reper pentru toti cei infectati cu virusuri hepatitice”, declara dr. Adrian Streinu-Cercel.

Cartea este alcatuita dintr-o serie de 135 de intrebari si raspunsuri adunate si selectate de editori de pe internet, astfel incat dr. Adrian Streinu-Cercel sa poata raspunde nedumeririlor tuturor. “Bineinteles, fiecare caz are particularitatile lui, insa, in mare parte, se poate trage o concluzie in ceea ce priveste comportamentul virusurilor si felul in care acestea interactioneaza cu organismul”, mai adauga autorul.

Citește și:

“Totul despre hepatite si virusurile hepatitice” poate fi achizitionata de la principalii distribuitori de carte din tara, precum si din hipermarketuri sau librariile Diverta. Pentru persoanele ocupate care nu au timp sa mearga in librarii, cartea poate fi comandata pe internet pe www.streinucercel.ro. Pe site vor mai fi postate link-uri utile si cateva pagini din fiecare capitol al lucrarii.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.