Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Iata care sunt cele mai importante noutati din ultima luna privind sanatatea:

Compeed – plasturii pentru tratarea basicilor

Johnson&Johnson lanseaza in Romania gama Compeed pentru tratarea basicilor, primele produse pentru tratarea si prevenirea aparitiei basicilor (flictenelor) avand la baza tehnologia second skin (”a doua piele”).

In Romania, produsul va fi disponibil in doua forme: Compeed plasture pentru tratarea basicilor (mic, mediu, pentru degete) si Compeed stick lubrifiant pentru prevenirea basicilor.

Tehnologia hidrocoloidala care sta la baza produselor Compeed ajuta la crearea unui mediu optim pentru tratarea ranii si ofera instantaneu atenuarea durerii.

Compeed sta fixat ferm pe piele si formeaza un strat tampon ce actioneaza ca o bariera mecanica ce previne frecarea ce determina formarea basicii. Spre deosebire de plasturii obisnuiti, care doar acopera rana, Compeed se comporta ca o a doua piele, prevenind formarea basicii (in cazul in care este aplicat in faza incipienta de dezvoltare a bataturii).

Citește și:

Plasturii Compeed sunt disponibili in trei dimensiuni, pentru a se adapta perfect in toate situatiile si zonele specifice aparitiei basicilor – calcaie, degetele de la picioare. Plasturele Compeed actioneaza ca o bariera protectoare impotriva apei, prafului si a bacteriilor. In plus se aplica usor si este confortabil si flexibil.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.