Dieta disociata pe 7 zile - cum sa slabesti repede si usor

Dieta disociata pe 7 zile - cum sa slabesti repede si usor

Dieta disociata este de mai multe feluri, in functie de modul cum dorim sa disociem alimentele si de zilele cat dorim sa urmam o astfel de dieta.

Dieta disociata pe 7 zile - A patra zi de dieta

In a patra zi de dieta se consuma doar peste. Puteti consuma orice tip de peste doriti. Este recomandat sa il preparati in casa pe gratar pentru a evita combinarea acestui aliment cu uleiuri, legume etc.

dieta disociata zi de peste

Dieta disociata pe 7 zile - A cincea zi de dieta

A cincea zi de dieta este ziua de fructe. Puteti consuma fructele in orice cantitate doriti, psoaspete sau in compot fara adaosuri. Retail jobs

Fructele pe care trebuie sa le evitati sunt cele cu indice glicemic mare: struguri, pere, fructe confiate, dar si banane.

dieta disociata zi de fructe

Foto: Shutterstock.com

Dieta disociata pe 7 zile - A sasea zi de dieta

Este o zi de sucuri. Puteti consuma sucuri de fructe, de legume sau combinate. Este indicat sa nu exagerati cu fructele acide, precum citricele. Puteti consuma banane si alte fructe cu indice glicemic ridicat pentru ca in aceasta zi nu sunt interzise. Practic nu aveti nicio restrictie la sucuri de fructe si legume, cu conditia ca acestea sa fie preparate in casa si consumate proaspete.

dieta disociata zi de sucuri

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri