Setari Cookie-uri

Alarma: Efectele periculoase ale dietei Atkins pe termen lung

Nutritionistii si medicii trag un semnal de alarma: efectele periculoase ale dietei Atkins pe termen lung!

Dieta Atkins, promovata ca o dieta sanatoasa, este atat de populara, incat oameni din sute de tari aleg sa o urmeze.

Aceasta dieta este imbratisata pentru efectele sale de slabire rapida si pentru faptul ca permite consumul unor alimente pe care oamenii le adora, cum ar fi carnea.

urmarile pe termen lung ale dietei Atkins

Daca pe termen scurt efectele dietei Atkins sunt minunate in sensul ca se elimina un numar mare de kilograme, s-a pus problema din punct de vedere medical si nutritional cu privire la ce se intampla insa pe termen lung cu organismul nostru, cum se reface dupa un astfel de regim si la ce riscuri sunt predispusi cei care o urmeaza dupa mai multi ani de la aceasta dieta. Semnalul de alarma se ridica in special in cazul celor care repeta de mai multe ori aceasta dieta.

Studii de specialitate au avut drept scop controlul efectelor pe termen lung ale dietei Atkins, tocmai pentru ca aceasta dieta este foarte populara si tocmai pentru ca, cel putin ca concept nutritonal, aceasta dieta parea sa fie periculoasa.

Citește și:

Rezultatele acestor studii nu sunt nici pe departe cele asteptate de persoanele care doresc sa scape de kilograme.

Iata numai cateva informatii despre aceste riscuri publicate in The Independent sau alte pagini de informare ca Atkinsexposed.org sau DiabetsUpdate si nu numai.

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.