Setari Cookie-uri

Top 9 alimente care te impiedica sa slabesti

V-ati gandit vreodata ca exista unele alimente care, consumate zilnic, pot impiedica procesele de slabire? De multe ori aceste alimente sunt incluse in meniurile dietelor si chiar recomandate a fi consumate zilnic, astfel ca efectul yo-yo apare de fiecare data.

Este important sa stiti ca o slabire sanatoasa se realizeaza lent, bland, astfel incat schimbarile in alimentatie sa fie implementate treptat, fara a reprezenta un stres pentru organism. Sa nu uitam ca efectele stresului se evidentiaza si prin cresterea cortizolului (hormonul de stres) care stimuleaza depunderea de grasimi in organism.

Iata ce alimente va impiedica sa slabiti daca le consumati des.

Top 9 alimente care te impiedica sa slabesti

slabire

Fructele confiate

Atunci cand mancam fructe confiate, avem tendinta de a consuma o cantitate mai mare decat daca le-am manca proaspete. In plus fructele confiate nu mai prezinta toate vitaminele si mineralele unui fruct proaspat pentru ca procesele prin care acestea trec duc la degradarea unor substante continute.

Consumul de fructe confiate ne determina sa avem un aport caloric mare intr-un timp scurt. Este indicat sa le consumati rar. In schimb fructele proaspete sunt recomandate zilnic, in mese separate, nu mai mult de 3 fructe pe zi intr-un meniu normal.

Citește și:

Daca doriti sa va detoxifiati organismul, puteti insa opta pentru o zi din saptamana, la alegere, in care veti consuma doar fructe proaspete. De exemplu vinerea consumati numai fructe si beti doar apa plata.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.