Setari Cookie-uri

Top 9 alimente care te impiedica sa slabesti

V-ati gandit vreodata ca exista unele alimente care, consumate zilnic, pot impiedica procesele de slabire? De multe ori aceste alimente sunt incluse in meniurile dietelor si chiar recomandate a fi consumate zilnic, astfel ca efectul yo-yo apare de fiecare data.

Pastele

Pastele fainoase sunt bogate in carbohidrati si contin multe calorii. Urmand regulile despre care am vorbit mai sus, carbohidratii nu ar trebui combinati cu proteine sau grasimi, prin urmare pastele ar trebui preparate cu legume de exemplu.

Este recomandat sa le consumati ocazional.

slabire

Untul/margarina

Desi acum exista pe piata margarina din uleiuri naturale si unt dietetic, totusi sunt bogate in grasimi si o singura felile de paine cu unt (nu ar trebui sa combinati carbohidrati cu grasimi) este deja suficient de calorica. In plus, ganditi-va ca este ca si cum ati manca vreo 2-3 linguri de ulei pe fiecare felie de paine. Puteti consuma ocazional unt/margarina, dar nu este indicat zilnic.

Maioneza si alte sosuri

Maioneza poate contine grasimi nesanatoase si este foarte calorica. Este evident ca orice reteta cu maioneza va fi foarte calorica (salata beauf, icrele etc.). Si alte sosuri pot fi bogate in carbohidrati sau in grasimi si este indicat sa cititi eticheta produselor. De exemplu sunt producatori care folosesc pentru mustar grasimi saturate sau hidrogenate; ketchup-ul este bogat in carbohidrati si asa mai departe.

Citește și:

Atentie la dressinguri – daca doriti sa slabiti, nu comandati salata cu dressing.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.