Setari Cookie-uri

Te simti obosita? 7 Remedii naturale care inving oboseala

Tratamente naturiste si cateva remedii naturale va pot ajuta sa combateti starea de oboseala: hidratare cu apa, exercitii fizice, sport, odihna, fructe, alimentatie sanatoasa, mese dese etc.

Asadar fara sport nu se finalizeaza si/sau nu se mentine vreun rezultat in privinta sanatatii sau siluetei ori in privinta eliminarii starii de oboseala. A face sport nu inseamna doar a avea un program de exercitii fizice sau a merge la o sala, inseamna si sa ai o fire activa: sa alergi dupa o masina daca este cazul, sa obisnuiesti sa mergi repede chiar si pe tocuri, sa mergi o statie-doua pe jos, sa urci scarile in loc sa folosesti liftul, pur si simplu sa obisnuiesti sa fii activa.

In privinta combaterii starii de oboseala, sportul joaca cel mai important rol.

alimentatia sanatoasa combate oboseala Mese dese



Nu te gandi ca daca ai multe mese pe zi te vei ingrasa, din contra, vei slabi, cu conditia sa mananci sanatos. Ideea ca slabirea se face mancand putin este una falsa, conteaza mai putin cantitatea dar foarte importanta este calitatea.

Spre exemplu poti manca o portie mare de ciorba de legume fara sa iti faci griji in privinta caloriilor, dar nu poti manca nici macar o portie de carne de porc “impanata” fara sa nu te gandesti la ce contine.

Este doar un exemplu si mai pot fi multe astfel de situatii. Insa conteaza sa mancati des si sanatos pentru ca mesele rare duc la “hiperinsulinemie”, ceea ce comuta metabolismul pe acumulare, astfel ca va puteti ingrasa (sau cel putin nu slabiti) mancand doar o data pe zi, in timp ce va mirati ca altii care mananca de 5 ori pe zi sunt slabi...


metode naturale de combatere a starii de oboseala Mesele dese nu au rezonanta doar in privinta siluetei, ci si in privinta sanatatii. Starea de oboseala este alungata daca aveti mese mici si dese, care se digera usor, mentinand energizarea organismului.

Healthy.ro iti recomanda si alte articole despre oboseala:

6 Afectiuni care te fac sa te simti obosit

Tratamente naturiste care combat oboseala

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.