Setari Cookie-uri

Te simti obosita? 7 Remedii naturale care inving oboseala

Tratamente naturiste si cateva remedii naturale va pot ajuta sa combateti starea de oboseala: hidratare cu apa, exercitii fizice, sport, odihna, fructe, alimentatie sanatoasa, mese dese etc.

Fructele nu ingrasa, desi se vehiculeaza zvonuri in acest sens, pentru ca au un continut scazut de fructoza si alte zaharuri iar organismul consuma mai multa energie pentru a le metabiliza decat propriul lor aport caloric. Astfel ca fructele sunt considerate alimente cu calorii negative.


consumul de fructe combate oboseala Cateva reguli de urmat atunci cand consumati fructe:


- Nu consumati fructe acide pe stomacul gol;
- Fructele se consuma in masa separata, la distanta de o ora si jumatate cel putin de o masa cu alte alimente. Aceasta pentru ca fructele au un timp special de digestie si consumate cu alte alimente pot fermenta, avand efect invers, de ingreunare a digestiei si de balonare.



Healthy.ro iti recomandam si alte articole despre oboseala:

9 Cauze misterioase ale starii de oboseala

Dieta anti-oboseala

Tratamente naturiste care combat oboseala


Beti cel putin un litru de apa pe zi



remedii naturale care combat oboseala Indicatiile medicale sugereaza sa consumati aproximativ 2 litri de lichide pe zi, dar in ce constau aceste lichide? Este indicat ca doua treimi din lichidele consumate zilnic sa fie reprezentate doar de apa plata, iar restul de o treime de alte lichide: cafea, ceai, lapte, suc natural de fructe.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.